Zoek je iemand die je ondersteunt, motiveert en stuurt als je het zelf even niet weer weet. Dan kan coaching uitkomst bieden. Coaching is maatwerk. Iedere coachvraag is anders en begint met een intake. Aan de hand van de intake wordt de coachvraag bepaald en een traject gepland. Het traject bestaat uit een aantal gesprekken, afgewisseld met huiswerkopdrachten.
Het intake gesprek is altijd gratis, want een coachtraject werkt pas als er een klik is tussen de coach en degene die gecoacht wil worden.

Naast algemene coaching heeft FCMA inmiddels veel ervaring opgedaan in het coachen van jongeren. Jongeren waar de communicatie tussen hen en de omgeving niet soepel verloopt en die een steuntje in de rug nodig hebben om dit weer op gang te brengen. Een specifieke doelgroep die gecoacht wordt, zijn de  jongeren met ADHD of ADHD/PPDNOS die in aanleg beschikken over de mogelijkheden om een succes te maken van hun opleiding, maar daar om allerlei redenen niet in slagen. Zij ontdekken met coaching wat voor hen werkt en hoe ze dit (dagelijks) kunnen toepassen.